M & M

De ene M staat voor Maud, Maud van Woerden geboren op 28 Augustus 1983 in het mooie Nieuw-Amsterdam. Ze heeft de studie communicatie gedaan in Leeuwarden. Tussentijds heeft ze nog een half jaar in Frankrijk gestudeerd en in de zomer was ze altijd te vinden op campings als animator/begeleider van vakanties in Frankrijk.

Maudje in de zon op een bankje in France
De andere M staat voor Martijn, Martijn Huizing. Hij is geboren op 9 Februari 1976 in het uitgestrekte Nieuw-Weerdinge. Na de studie hts werktuigbouwkunde een jaartje in Amerika gewerkt  waarna hij verschillende banen heeft gehad waarin hij de wereld over moest. Tegenwoordig is hij werkzaam in de off-shore industrie.
Martijn (dromend over de reis :-) 

Sinds Augustus 2003 hebben ze een relatie die in Emmen begon. Martijn had daar een appartement en Maud studeerde in Leeuwarden maar beide gingen vaak stappen in Emmen en kijk wat daar van komt!

Na een aprés-ski in Oostenrijk

Sinds 2007 wonen ze samen in Enschede. Een jaar daarvoor kreeg Maud daar een baan aangeboden bij Coulisse in Enter, die ze 'niet kon laten schieten'! Hals over kop werd er een kamer in Enschede gescoord en na een jaar "proeftijd" zette Martijn zijn appartement te koop en vonden ze een mooie jaren 30 woning in Enschede.

Aangezien Martijn op booreilanden op de Noordzee werkt kon er gemakkelijk verhuisd worden naar Enschede. Hij moet toch met de heli naar zijn werk.

Het idee om een lange reis te maken bestond al langer maar sinds 2009 hebben ze dan ook echt besloten het niet langer bij een idee te houden maar gewoon te gaan!

Samen hebben ze al diverse landen bezocht onder andere:

Chicago area in de U S of A 
Onze geleende Dodge pick-up
Kenia

Chillen aan het strand met een cocktail

Belgische Ardennen 

Op de camping

Snowboarden in Hinterglemm, Oostenrijk

tja, aprés-ski, één van onze hobbies

Kitesurfen in Brazilië

Jijoca de Jericoacoara

3 week camper trip door Nieuw-Zeeland in 2008:

Een verlaten strand, prima ontbijt plek

En in 2009 weer boarden

over de wolken snowboarden

En hullie VW test vakantie in 2009 door Frankrijk en Spanje

Pitoresk plaatje in Z-France

Dit was de laatste (test) vakantie voordat ze aan de grote reis zouden beginnen!

We zijn tijdens de reis te bereiken op:
maudvanwoerden@gmail.com
mm_huizing@hotmail.com
deze website!
+316 53211651