Thuizzzzz

maandag 10 oktober 2011 18:06 Gepost door Maud en Martijn
En dan.... zijn we weer thuis! 
Na een lange vlucht van 18 uur landen we weer op het oude vertrouwde Schiphol. We hadden van te voren niets afgesproken of we opgehaald zouden worden en halverwege de vlucht begonnen we dan ook toch een beetje te twijfelen. Zou er wel iemand komen om ons op te halen?? Niemand die er iets over gezegd heeft. We hielden er al een beetje rekening mee dat we met de NS naar huis moesten. Maar toen we de welbekende schuifdeuren uit liepen, stond ons welkomstcommitee al klaar! Met spandoeken en al! Geweldig!


Ons welkomstcommitee! 
De tweede verassing volgde ook al snel. De dag na de terugkomst zouden we met de ouders nog even een borrel gaan drinken in Nieuw-Weerdinge. Die borrel bleek een excuus te zijn en al onze familie & vrienden stonden ons in de Deel op te wachten om er een gezellige avond van te maken! Het was echt geweldig, helemaal onverwacht en iedereen dan ook superbedankt!! Fantastisch dat jullie er allemaal waren en ons afgelopen jaar zo trouw gevolgd hebben. 


Schiphol en ons welkom thuis feestje!


Inmiddels zijn we afgelopen weekend weer verhuisd naar ons huisje in Enschede! Iedereen is van harte welkom in onze casa! 
Brinkstraat 193, Enschede. Ook onze 'oude' telefoonnummers werken weer. 
heel veel liefs van ons!     

We sluiten af met een raadsel.... zoek de verschillen!Wat een jaar reizen met je kan doen!

0 Response to "Thuizzzzz"

Een reactie posten