Thailand, Hello Goodbye

woensdag 24 augustus 2011 04:53 Gepost door Maud en Martijn


Thailand
Gereden km. 39.910

Na de grens van Cambodja rijden we rechtstreeks naar Pak Nam Pram naar The Beachhouse en Kitezone Thailand waar we eerder zijn geweest.
We doen nog een poging om de bus aan Willy te verkopen. Maar het blijkt toch lastig om alles legaal te doen. De conclusie is dat we hem houden, toch niet zo erg hoor. Na zo lang rondtoeren is het toch een beetje familie geworden!


een dagje rondhangen bij de dam....geen wind

In Pak Nam Pran hebben we nog een gezellige week met te weinig wind, te veel sambuca en natuurlijk bier! Ze durfden het nog aan om een paar keer met ons naar de dam te gaan om te gaan kiten maar helaas, als de Dutchies er bij zijn, geen wind! Na een weekje Beachhouse (meer is ook niet goed voor je gezondheid) rijden we dan ook richting Bangkok om de verscheping te gaan regelen terug naar huis.

Omdat we goede ervaringen hebben met de verschepingsmaatschappij die vanuit Bangladesh naar maleisie verscheept hebben, verschepen we weer met PIL. In Bangkok is het vrij snel geregeld en 29 juli rijden we de bus dan ook in de container.
Hij blijft nog 2 weekjes in Bangkok staan en de 14e is ie op het schip gegaan op weg naar huis! Ongeveer 9 september zal hij in Rotterdam aankomen.

Bangkok zelf is voor Maud een paradijs en voor Martijn wat minder.. shop till you drop op elke hoek een winkelcentrum! Zelfs Maud is er na een paar dagen al zat van. De eerste paar dagen hebben we nog in de bus gewoond op de parkeerplaats van Tesco, een hele grote supermarkt.
Nadat we de bus in de container gereden hebben, hebben we nog een paar dagen in een leuk hotel gezeten in het centrum. En dan op naar Indonesie! De 31ste (de laaste dag van ons visum) zijn we naar bali gevlogen waar we nog 6 weken blijven.
8 september vliegen we naar huis… dan is het alweer voorbij. Time flies…. Het leek zolang een jaar. We gaan nog even dubbel genieten van de laatste weekjes dat sowieso! Straks ook wel weer lekker hoor naar de familie en alle vriendjes en vriendinnetje! Hebben we ook wel weer zin in.
Veel liefs M&M  

2 Response to "Thailand, Hello Goodbye"

 1. Roland en Iris Says:

  Hee Maud en Martijn,

  Het eind is dus inzicht. Bedankt nog voor de tips over Turkije.

  En PIL shipping is toch wel de naam die overal weer terugkomt (op reissites), moet dan toch wel goed zijn.

  Succes nog even :)

 2. VED Says:

  Vanuit Denemarken: veel liefs en ENJOY!
  Voor je t weet, zijn jullie weer thuis. Ook leuk natuurlijk
  na al die tijd maar toch...jullie zullen t reizen
  vast ook zeker gaan missen.

  X Vladimir, Esther en Danko

Een reactie posten